dijous, 21 de març del 2019

Darrera passa!

A la fi va arribar el dimecres dia 20, dia de la donació!
Hem d'agrair a tot el personal del Banc de Sang i Teixits l'amabilitat amb què ens han acollit: a través de les seves explicacions hem pogut entendre un poc més tot el procés que havíem explicat a classe i alguns de nosaltres hem tengut la sort de poder pujar al bus de la donació abans de començar amb les extraccions.











Per una altra banda també hem d'agrair la col.laboració de totes les persones que han regalat una bona estona del seu temps a donar sang, especialment aquelles que han vengut per primera vegada o han superat les seves pors... Només ens queda esperar que no sigui la darrera!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Bon dia jo soc na Romy I vull dir que a jo m’ha agradat molt aquest projecte de la donació de sang.He apres un parell de coses com per exemple per a la gent que mai ha anat a donar sang aquesta era la oportunidad de fer ho una vegada a la seva vida aquesta gent no ha sabut que amb mitg litre de l seva sang pot salvar 3vides i tampoc que la sang la separen en plaquetes,teixits i plasma.I per a la gent que ha anat nomes un 20%de la població ha anat.
Gracis Gero per fer un porjecte tan interesant��