dijous, 1 de febrer del 2018

Enquestes a la nostra urbanització

Hem decidit sortir al carrer i saber què fan els nostres majors per tenir cura del medi ambient... Amb tota la informació, intentarem crear algun document que els serveixi per a millorar els hàbits mediambientals.

18 comentaris:

Unknown ha dit...

Me a encantat la entrevista de el medi ambient me lo he pasat molt be he apres coses noves com cuidar el medi ambient, aixi mijorarem el planeta i farem una vida millor!!!!!!

Unknown ha dit...

M'agradat molt sortir a fer la enquesta perquè ha estat una experiència diferent, encara que hi havia gent que era un poc desagradable

Lluis ha dit...

Aquest bloc me agrada

Alba ha dit...

M´ha agradat molt aquesta activitat sa gent que al menos jo vaig trobar va ser molt agadable

Unknown ha dit...

M'AGRADA MOLT LA ACTIVITAT

Lluis ha dit...

Es una experencia que m´agradat molt

Maricarmen ha dit...

M'ha encantat com la gent sa portat amb jo an estat molt amigables.A quest projecte a estat genial jo de nota li donc un... 10!!!.

DAMIÀ ha dit...

M'agradat sortir pero hi havia gent desagradable(ens ignoraven,chrraven per el movil mentres cherraven i s'enanaven).

Pero al contreri hi havia gent que ens escoltaven feien la enquesta aunque tenian presses i ens deien que o feiem molt bé

lucia.s.(: ha dit...

M'ha agradat molt surtir de la escola per poder fer aquesta enquesta.
Pero hi havia gent amable i gent un poc desagradable, a estat molt divertit.

Anònim ha dit...

Lucía Raidl Martínez: M'ha agradat molt anar a fer la enquesta perquè hem pogut entrevistar a una persona que tenia pressa.

DANIELA ha dit...

Ha estat molt emocionant fer la enquesta del medi ambient a els avitants de badia.
Moltes gracies a totes les persones per colaborar en la enquesta i moltes gracies a na Jero,en Miquel Angel,na miriam i en Alejandro.
:-)

Anònim ha dit...

Hola Jero som na Nuria L.
La enquesta hem va agradadr perque vaig fer moltes coses que m'hagradan per exeple demena preguntes a la gent que no conoixem, anarmos a fer la enquesta fora de la escola (erosky)...El que mes hem va agradar va ser pregunatar a la gent perque las persones que li vaig preguntar varen ser molt amables.
El que menys en va agradar va ser un senyor que al principi quan livarem preguntar si tenia una mica de temps per fer la enquesta i mos va di que no que tenia el temps molt apretat i despres un altre gurup li va pregunatr si li podien fer la enquesta i lis va dir que si, pero
per jo va ser molt divertit encara que aquell home no li varem fer la enquesta.

Anònim ha dit...

Gracies Jero m'ho vaig pasar molt be!

Anònim ha dit...

Hem va agradar molt la experiencia peró hi havia gent que no ho fegia bè

Unknown ha dit...

hola soc Eline a mi ma agradad que moltes persones ho veien be

Unknown ha dit...

Hola soc n'Arnau.
El que més m'ha agradad de la enquesta a estat anar per Badia, preguntar a la gent. Lo que més hem va agrada va ser que quasi tothom fa cura de el medi ambient.

Anònim ha dit...

hola soc na Lilian aquesta activitat a estat molt entretenida perque hi havia gent molt amable i a mes es una activitat molt divertida per aprendre.

Anònim ha dit...


Hola soc na Carla ♡

Me va agradar molt l'entrevista que varem fer perque va ser molt divertit preguntarli a la llent que feia amb el mediambient i també perque la llent va ser molt amable amb mi i crec que thotom ho fa be.